hu Park Albatros Village

Descrizione
A zöldellő toszkánai part mentén elhelyezkedő hu Park Albatros Village egy tökéletes üdülőfalu az egész család számára: vízi élménypark lagúnákkal, csúszdákkal és mélyebb medencékkel, szórakozás minden nap animációs csapatunk jóvoltából és modern szállások a zöld rengeteg mélyén.

Mindössze 10 perc alatt gyalog eljuthatsz a Rimigliano park érintetlen strandjaihoz, amely a Val Di Cornia természetvédelmi területen helyezkedik el, vagy autóval meglátogathatod Olaszország leghíresebb etruszk régészeti lelőhelyét: a Baratti e Populonia parkot.

Az üdülőfalu belsejében, igényeid szerint, bármilyen szolgáltatást megtalálsz: jól felszerelt piac, minden nap friss termékekkel, 3 étterem és egy Take Away, hogy minden este új receptet ízlelhess meg, 2 bár a reggeli cappuccinohoz és a vacsora előtti aperitifhez és egy szuvenírbolt!

És még sok más: fagylaltozó, édességüzlet, mosoda, diszkó, játékterem, kerékpárkölcsönzés a kihagyhatatlan Adventure Parkhoz!

Mindössze annyi a dolgod, hogy kiválasztod a családod számára legalkalmasabb mobilházat: az új Giotto Plus háztól a tágas Leonardo vagy az elegáns Eden házon át, egészen Greeny-ig, amelyben a természet kapta a főszerepet.
Ha pedig szívesebben választanád a kempingezés hagyományos módját, akkor válaszd az elektromos aljzatokkal és vízforrásokkal ellátott tágas tereket.
Az összes szálláshely az Albatros Parknak otthont adó évszázados fenyvesben található, hatalmas fák között. A környéken mókusok és nyulak élnek.

És ha a környező vidékre és városokra vagy kíváncsi, akkor ne hagyd ki az üdülőfaluból naponta induló kirándulásokat: borkóstolás idegenvezetővel és sok más.
Home hu Park Albatros Village Elérhetőság több információ Kapcsolat
https://parkalbatros.huopenair.com/ honlapra áttérés
Általános szolgáltatások
Étterem Animáció Üzlet Presszó Pizzéria Elsősegély Mozgássérült fürdőszoba Lakóautó service wifi zone
Sportfelszerelések
Minigolf Medence Gyermekmedence Beach Volley Kispályás foci Asztali tenisz
Kutyák
Kutyák bejöhetnek, de csak bizonyos korlátok között
hu Park Albatros Village
$$$
Località Pineta di Torre Nuova, 2
57027, San Vincenzo (LI)
GPS: N 43° 1' 39,590'' - E 10° 32' 3,900''
Tel. +39.0565701018 Fax +39.0565701400
Internet: - https://parkalbatros.huopenair.com/

E-mail: [email protected]
 // Rólunk  // Hirdetés  // Disclaimer  // Bizonyítvány  // 
Megosztás:
Copyright © (1996-2022) Genial S.r.l.® - P.Iva 00980800676
A networkben: www.camping.it - www.camping-italy.net - adv.camping.it
Hátra