hu Park Albatros Village

Descrizione
Het hu Park Albatros Village, gelegen langs de groene Toscaanse kust, is het perfecte dorp voor het hele gezin: voorzien van een waterpark met lagunes, glijbanen en diepere zwembaden, het dagelijkse entertainment van ons animatieteam en moderne accommodatie omgeven door groen.

In slechts 10 minuten lopen bereik je de onaangetaste stranden van het Rimigliano-park in het natuurreservaat van Val Di Cornia of je kunt met de auto de beroemdste Etruskische archeologische vindplaats van Italië bereiken: het Park van Baratti en Populonia.

In het dorp vind je alle diensten die je maar wilt: zoals een goed gevulde markt met elke dag verse producten, 3 restaurants en een Take Away om elke avond van een ander recept te genieten, 2 bars voor de cappuccino in de ochtend en een aperitief voor het diner en de winkel voor je zomersouvenirs!

En bovenop: de ijssalon, de snoepwinkel, de wasserette, de discotheek, de speelkamer, de fietsverhuur en het onvermijdelijke avonturenpark!

Kies gewoon de stacaravan die het beste bij je gezin past: van het nieuwe Giotto Plus-huis tot het ruime Leonardo of het elegante Eden-huis, tot het Greeny-huis, waar de natuur de hoofdrol speelt.
Als je liever de traditionele camping wilt beleven, kies dan voor de grote standplaatsen met stopcontacten en waterfonteinen.
Alle verblijven bevinden zich onder het eeuwenoude dennenbos van het Albatros Park, tussen hoge bomen, eekhoorns en konijnen die het gebied bewonen.

En als je nieuwsgierig bent naar het gebied en de omliggende steden, dan mag je niet de dagelijkse excursies missen die vanuit het dorp vertrekken: rondleidingen voor wijnproeverijen en nog veel meer.
Home hu Park Albatros Village Waar zijn wij Meer Info Contact
Link https://parkalbatros.huopenair.com/
Algemene diensten
Restaurant Animatie Winkel Bar Pizzeria Verpleegdienst Badkamers voor mindervaliden Camper Service wifi zone
Sportuitrustingen
Minigolf Zwembad Zwembad voor kinderen Beach Volley Minivoetbal Ping Pong
De honden
Dogs are admitted with limitations
hu Park Albatros Village
$$$
Località Pineta di Torre Nuova, 2
57027, San Vincenzo (LI)
GPS: N 43° 1' 39,590'' - E 10° 32' 3,900''
Tel. +39.0565701018 Fax +39.0565701400
Internet: - https://parkalbatros.huopenair.com/

E-mail: [email protected]
 // Dit zijn wij  // Publiciteit  // Disclaimer  // Certificaat  // 
Delen met:
Copyright © (1996-2022) Genial S.r.l.® - P.Iva 00980800676
Network: www.camping.it - www.camping-italy.net - adv.camping.it
Terug